Förnya din stil!

Det är väldigt lätt att fastna och hålla sig kvar i den typ av designstil som du valt till ditt hem. Det behöver förstås inte vara något dåligt, men om du är ute efter någon form av förändring så är det här en text för dig. Nedan kan du läsa mer om hur du med små medel kan ändra känslan och designen i ditt hem.

Det är de små detaljerna som gör helheten
Det allra roligaste och bästa för att förnya stilen i ditt hem är förstås att köpa flera nya möbler och byta ut dina gamla mot dem. Om du skulle vilja göra det är det ett hett tips att kolla in en möbelbutik, förslagsvis en som finns på nätet, så att du lätt kan fönstershoppa från din egen soffa.

Om du inte har möjlighet att byta ut en eller flera av dina möbler så måste du inte det heller. Det skapar förstås en större effekt att byta ut stora möbler än småsaker. Det i sin tur behöver inte innebära att du inte kan förändra din stil ändå.

Ett bra exempel på något som är relativt enkelt att byta ut och som gör stor skillnad är textilier av olika slag. Genom att till exempel byta gardiner och kuddar kan du skapa en helt annan design i ett rum. På samma sätt kan du byta ut handdukar, mattor och påslakan också. Det kan både göra att rummet förändras, exempelvis att det helt plötsligt ser större ut, eller så kan rummet kännas mer ombonat. Det beror helt på vilka material och färger du väljer.

Du kan också möblera om i ditt hem, ibland räcker det med att flytta en bokhylla eller ett gäng växter så har du skapat ett helt nytt intryck. Svårare än så behöver det inte vara att förnya din stil.

Posted juli 5, 2020 in: Design by Rebecka

fudge-lite