Inred med grafisk design

Grafisk form finns överallt. Den här bloggen, boken du läser och mjölkpaketet i kylen är exempel på trycksaker där en grafisk formgivare har arbetat fram utseendet. Grafisk form ska vara funktionellt och fint att titta på. Det ska sätta en ton och förmedla ett innehåll. Därför är också grafiska produkter utmärkta att använda för att skapa ett personligt och spännande hem. Kolla till exempel in printade posters på Desenio för att bli inspirerad.


Rätt tryck till alla rum

Fördelen med grafiska printer och posters är att utbudet är så enormt. Du kan hitta allt från abstrakta mönster i olika färger till glada djurillustrationer till barnrummet. Eller varför inte ett citat av favoritförfattaren? Knepet för att få inredningen att kännas unik är att hitta en bra mix av olika uttryck och kombinera tavlorna i helt olika kombinationer. Utgå från det du tycker är inspirerande och vackert för att att hitta just ditt unika uttryck. Kanske gillar du en viss färg eller form? Eller så får du energi av en speciell typ av mönster? Det finns egentligen inget rätt eller fel, du bestämmer själv vad du tycker är vackert i ditt hem.

Låt ramarna bli en del av konsten när du bygger din tavelvägg – använd samma typ av ramar för ett sammanhållet intryck eller mixa och matcha roliga ramar du hittat på loppis för ett mer bohemiskt intryck. Kanske vill du ha raka led av lika stora printar eller kombinera många olika storlekar? Inget är omöjligt, välj och vraka bland utbudet av snygga printade posters för att hitta din unika stil.

Posted oktober 20, 2020 in: Design by Rebecka

fudge-lite